Selection as a finalist for Mixology22 Project of the Year!

June 19, 2022

We are pleased as punch to announce that Mix interiors have selected our project for Tag. as a finalist for Mixology22 Project of the Year: Workplace 15,000-30,000 sq ft! Their awards celebrate the very best projects, products and people in commercial interior design.

Tag. existing workplace no longer supported their unique requirements, in particular their need for both light and dark spaces. Much of their team spends hours producing and editing creative content, with many sitting in almost pitch-black environments.

Taking inspiration from the movement and fluidity in Tag’s logo animation we developed a concept called the ‘wave wall’, where the organic strokes strategically divide the floor plates horizontally into two distinct zones: a dark zone at the rear side of the building with black finishes, minimal dim lighting, and no natural light; and a light zone at front of the building, with amble windows and natural light.

Have a look here to read the full case study.

spacelab
spacelab
spacelab
spacelab
spacelab
spacelab
Tag. new workplace