July 1, 2022

spacelab
spacelab
spacelab
spacelab
spacelab
spacelab
Asos

ASOS Greater London House received the BCO regional award for best refurbished / recycled workplace and here is what the judging panel said…

"The BCO celebrated the remodelled external atriums, which now form a new interior central spine for the building, linking together the floors and bringing together people into the beating heart of the office.

The judges noted that the result of this remodelling and the clever addition of 60,000sqft has turned the building from an enclosed figure of eight into a vibrant, connected workspace, reflecting ASOS as a business with a space which connects people, inspires creativity and creates an undeniable sense of community."

The project was 5 years in the making, a true labour of love for both us and the client so we are proud that has been recognised so highly.

Full case study coming soon.